Category Archives: Новини

kyrtene

Кърти, чисти и извозва евтино в София: има ли такава фирма?

Случвало ли ви се е да държите стаи в дома си, пълни с непотребни вещи, които извират непрестанно и запълват цялото пространство? Ако предпочитате да забравите за камарите с излишни вещи, които няма да спрат да се трупат, както и за всичката работа, с която са свързани, то не се отчайвайте. Няма нужда да вършите всичко сами, след като можете да се свържете с професионален екип. Кърти, чисти и извозва евтино в София: има ли такава фирма? Не само, че има, но и може да ви предложи качествени и бързи услуги. Всяка професионална фирма, предлагаща къртачни услуги, разполагате всичката необходима техника и собствен транспорт. Continue reading Кърти, чисти и извозва евтино в София: има ли такава фирма?

topdiagnostika-768x512

Диагностика на Мерцедес

Както казват хората, има два вида коли – Мерцедес и останалите. И колкото и клиширано да звучи, Мерцедес е марката, която като че ли най-много печели доверието на клиентите, дори и у нас. Някой беше споменал преди време, че у нас има повече мерцедеси, отколкото в Германия – не знам дали това е вярно, но всъщност накъдето и да се обърнем, виждаме представители на марката. Коли, камиони, бусове, всяко едно превозно средство, та дори и с марката Мерцедес, се нуждае от автодиагностика, а фирмата Топ Диагностика, ще ви предложи услугата на място, с което ще ви спести както средства, така и ценно време за посещение в сервиз. Една от услугите, които фирмата предлага, е диагностика на мерцедес стар диагноза. Continue reading Диагностика на Мерцедес

Agencia po vpisvaniata

Регистрация на фирма и вписването на промени по нея

Регистрация на фирма е една от най-често ползваните услуги в България! У нас малкият и среден бизнес претърпяха значителни промени, но независимо от големината на една компания – тя трябва да бъде регистрирана надлежно по каналния законов ред, така че услугата с такава цел е неслучайно популярна. От друга страна много онлайн платформи предлагат на потребителите си измамни срокове и изключително некоректни ценови листи за тази си услуга – така че регистрацията на фирма изглежда лесна задача и е определено такава, ако се направи от опитни професионалисти! Такива можете да намерите на goldenvision.bg, където качеството на услугите е безкомпромисно, а бързите срокове реални и то на достъпни цени. Обаче понякога регистрираната на фирма се нуждае от промяна в обстоятелствата и в такива ситуации отново е добре да се доверите на опитни и квалифицирани професионалисти. Ето и малко повече по въпроса… Continue reading Регистрация на фирма и вписването на промени по нея

online_consumer

Ужас, идват още празници!

Коледните и новогодишни празници вече преминаха, заедно с всички емоции около тях, елхата вече я няма и само приятните спомени за изненади и подаръци топлят сърцето, но ако си мислите, че края на лудото пазаруване в последния момент е дошъл, дълбоко се лъжете.

Предстои още една година, изпълнена с празници – именни и рождени дни, юбилеи и всякакви поводи, благодарение на които отново ще се срещнете с близките и приятелите си, но не трябва да забравяте и подаръците, които по традиция трябва да купите за тях, нали? Continue reading Ужас, идват още празници!

komplekt-za-chay-roza-gold-lancaster-na-nay-niska-tsena-375x375 (1)

Ето за какво да гледате, когато купувате сервизи за хранене

Ние всички имаме дни на луди графици с бърза храна в движение, но рано или късно всеки сяда на групова вечеря. Независимо дали се храните със семейството си или сте с гости за вечеря, в крайна сметка ще приготвите трапезата. Ако това ви кара да се притеснявате, не се страхувайте. Можете да научите всичко за най-добрите материали за сервизи за хранене тук. Continue reading Ето за какво да гледате, когато купувате сервизи за хранене

изтеглен файл

Заместник – кметът на София Дончо Барбалов откри форума „Бъдещето на София“

Заместник – кметът на София по бюджет и стопанска дейност Дончо Барбалов откри форума „Бъдещето на София“, който се проведе днес в сградата на Съюза на архитектите в България. Поздравителен адрес към участниците изпрати и министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова. Събитието събра архитекти, технологични специалисти, представители на строителния бранш и сферата на домашната автоматизация, както и сдружения за развитие на градската среда, които представиха своите виждания за бъдещето на столицата. Организатори са Stroimedia.bg и b2b Magazine, а форумът се провежда с подкрепата на Община София.

Continue reading Заместник – кметът на София Дончо Барбалов откри форума „Бъдещето на София“

Форумът “Бъдещето на София” ще събере строителството и технологиите

Технологиите, строителството и архитектурата ще се обединят по време на първия по рода си форум “Бъдещето на София”, организиран от строителния портал StroiMedia.bg и списание b2b Magazine.

Събитието ще се проведе на 5 юни в Съюза на архитектите в България. Регистрацията започва в 9:00 ч., а след коктейла в 13:00 ч. се предвижда съвместно съдене на дървета и храсти в парк “Ген. Владимир Заимов”. Подробности за програмата има тук.

Официални партньори на форума са Община София, Съюз на архитектите в България и Камара на архитектите в България, а медийни партньори са списание Икономика, списание Клуб З, списание Архитектура, OFFNews, Kaldata.com, Pixelmedia.bg, Insmarket.bg, Kmeta.bg, Projectmedia.bg и др.

Участието във форума е безплатно (до изчерпване на свободните места), а регистрация може да се направи от тук.