topdiagnostika-768x512

Диагностика на Мерцедес

Както казват хората, има два вида коли – Мерцедес и останалите. И колкото и клиширано да звучи, Мерцедес е марката, която като че ли най-много печели доверието на клиентите, дори и у нас. Някой беше споменал преди време, че у нас има повече мерцедеси, отколкото в Германия – не знам дали това е вярно, но всъщност накъдето и да се обърнем, виждаме представители на марката. Коли, камиони, бусове, всяко едно превозно средство, та дори и с марката Мерцедес, се нуждае от автодиагностика, а фирмата Топ Диагностика, ще ви предложи услугата на място, с което ще ви спести както средства, така и ценно време за посещение в сервиз. Една от услугите, които фирмата предлага, е диагностика на мерцедес стар диагноза.

Сканиращата техника на проверени марки и професионалния, модерен софтуер, ще ви помогнат да научите всичко за вашия Мерцедес, а както вече споменах, фирмата диагностицира както коли, така и джипове, бусове и камиони. Цената за услугата е 40лв плюс още 10 за посещение на място, което е съвсем прилично.

За да бъде пълна гамата от превозни средства, обслужвани от фирмата, тя предлага още опция за автодиагностика на Смарт. Популярните автомобили от гамата на марката съдържат порядъчно количество електроника, което налага диагностика както на компютъра, така и на модулите, а с помощта на извлечените данни, служителите на фирмата ще ви дадат компетентно мнение за причината за проблема при неизправности във волана, светлините, заключването и много други.

Брабус е другата серия, чиято автодиагностика се предлага на място от Топ Диагностика. Можете да се възползвате от услугата, ако планирате покупка на луксозен модел, за да бъдете напълно сигурни в изправността му още преди сделката.

Без значение дали колата ви е Мерцедес, Смарт, или Брабус, фирмата ще ви предложи качествени услуги за автодиагностика, при това на място, в избран от вас и удобен ден и час, за да бъдете изцяло удовлетворени и да се присъедините към доволните клиенти на Топ Диагностика.

автодиагностика