internet-search-engine-1433323_640

Как се работи с таблет за рисуване – 4sales.bg

Имате дечица, които обичат да рисуват и често Ви се налага да купувате бели листове, а из дома ви е само хартии? Този проблем вече е изцяло елиминиран само със закупуването на таблет за рисуване на промоция. Той притежава специален графичен лед LCD дисплей и е предназначен за деца. Позволява писане и с лекота се използва от малките художници. В момента онлайн във 4sales.bg се предлага на промоция, но нека видим неговите възможности и характеристики.

Топ таблет за писане и рисуване от 4sales.bg

Край на разхвърляните хартии и рисунки из цялата стая. Съвременните технологии позволяват създаването на специален таблет за деца, осигуряващ условия за писане, което го прави подходящ и за художници. Невероятната му лед LCD графична матрица е с покритие, създаващо усещането за писане върху хартиен лист. Не харесвате рисунката или искате да поправите неволна грешка? Това е лесно с едно движение или натискане на специален бутон, изчистващ цялата активна повърхност само за секунда.

 

Благодарение на писалката си в комплекта, върху таблета за писане и рисуване може с лекота да се нанасят корекции. Специалното покритие на лед LCD графичния дисплей е напълно съвместимо с писалката, а нейната чувствителност е достатъчна за малките художници. Във 4sales.bg ще откриете специална промоция.

Подходящ ли е за деца

Таблетът за рисуване с ефективен и чувствителен на допир лед LCD графичен дисплей е напълно подходящ за деца, защото е: 

  • безопасен;
  • функционален;
  • със съвременни технологии за оцветяване, харесващи се на младите художници;
  • преносим, портативен и изключително лек;
  • подходящ за водене на бележки и всякакви записки.

 

С подобно устройство, мъникът Ви ще се забавлява по цял ден, а Вие спокойно ще си вършите домакинската работа. Таблетът за рисуване в момента е достъпен на промоция във 4sales.bg, а продължителната му гаранция ще Ви даде нужното спокойствие, че детенцето Ви дълги години ще твори на новата си електронна джаджа.

Таблет за рисуване

Технически характеристики

Тъй като устройството е проектирано за деца и за художници, то е лишено от функционалността на конвенционалните аналози с операционна система. Не можете да инсталирате допълнителни приложения, което е видно и от неговите базови технически характеристики:

  • сменяема 3V батерия;
  • 8,5-инчов лед LCD графичен дисплей;
  • теглото му е приблизително 110 гр;
  • размерите на корпуса: 221 мм, 146 мм, 5 мм;
  • черен цвят и 25-30% коефициент на отражение.

 

Моделът може да бъде закупен на промоция от 4sales.bg