sports betting

Кога трябва да правите спортни залози, за да сте победители

Времето, когато трябва да правите спортните си залози, се различава от спорт до спорт. Най-добрите оферти често се предлагат в началото на NHL, NBA и MLB. Вариантите за Националната футболна лига в САЩ например имат голямо движение през цялата седмица, така че всъщност понякога можете да намерите по-добри стойности по-късно през седмицата, в зависимост от това на коя страна залагате. Има обаче някои други неща, които трябва да вземете под внимание, напомнят от 7dniprognozi.com/efbet/.

Подценявани срещу фаворити

Факторът по кой начин възнамерявате да заложите, може да повлияе на това кога трябва да направите своя залог или залози. Залагащите, които желаят да залагат за фаворитите, най-малкото поглеждат коефициентите веднага след публикуването им. Привържениците на подценявани тимове също трябва да направят това. Най-добрите стойности често се откриват веднага след публикуването на първите прогнози.

Неактивни играчи

Контузии и други отсъствия се случват във всеки спорт. Това обаче засяга най-вече дисциплини, които се играят ежедневно повече от тези, които се играят само веднъж или два пъти седмично. В баскетбола, например, може да не знаем дали даден състезател ще играе, докато не изпробва как се възстановява след контузията си преди мача. Травмите или потенциалните наранявания на звездите често се отразяват на коефициентите, нормално е. Това предоставя възможност, ако участието на въпросния играч или отсъствието му в играта доведе до влияние върху резултата, да реагирате бързо.

Само залагания на живо

В епохата на залагания на живо вече има хора, които ще предприемат действия само чрез този метод. Залаганията на живо могат да бъдат изключително доходоносни. Това позволява на залагащите да видят и да се възползват от възможностите, представени от потока на играта.

Заключение

В крайна сметка няма правилен или грешен отговор относно това кога човек трябва да направи залозите си. Има аргументи да правите залозите си веднага след публикуването на коефициентите. Това обаче понякога означава, че няма да получите възможно най-добрата опция за отбора, на който искате да заложите. Нараняванията създават възможности, които са потенциално изгодни. Разбирането на различните опции и потенциалните предимства, свързани с тях, е от решаващо значение.