office-581131_640

Предимствата при покупка на компютър втора ръка

Необходимостта от по-често общуване и глобализацията направиха технологиите по-достъпни и желани от много хора по света, но често цените им не са по джоба на всеки. Сега ще Ви предложим изгодна алтернатива на настолни компютри втора ръка и ще обясним защо това е така? Можете ли да ги купите директно с инсталирана операционна система и кои са предимствата от пазаруването в Пласико?

Защо да изберем компютър втора ръка

Обичащите да пазаруват употребявана техника вероятно са попадали на недобросъвестни търговци, които продават продукти със скрити дефекти, проявяващи се на по-късен етап. Такива често могат да бъдат срещнати на битаците и сергиите по пазарите. В подобен момент разочарованието е голямо и осъзнаваме всъщност, че твърде евтиното е скъпо. Какво обаче ще е чувството, ако знаете, че има място, където всички компютри втора ръка са проверени технически от експерти и можете да ги купите изгодно с гаранция?

 

Пласико е едно от малко срещаните подобни места, където всички компютри втора ръка преминават предварителен технически преглед и се тестват от експерти в областта. Имаме дори специално предназначени за целта лаборатории, оборудвани с всички необходими измервателни уреди, софтуер и инструменти. Така можете напълно да сте уверени, че получавате работеща техника с гаранция от 6 до 12 месеца. Притежаваме също и физически магазини в градовете София, Пловдив и Бургас.

Продават ли се с операционна система

В магазините на Пласико имаме отделна категория, предлагаща само настолни компютри втора ръка с предварително инсталирана операционна система. Това позволява на хората, които не могат самостоятелно да инсталират софтуера, веднага след покупката да започнат пълноценно да използват системата. Предлаганите в раздела модели са с инсталирана най-новата версия на OS Windows 10 на Microsoft. Тя е най-разпространения софтуер за системно управление и съответно най-позната на хората.

 

Параметрите на всички налични тук компютри втора ръка са съобразени с изискванията на тази OS, така че работата с нея ще е напълно плавна и бърза.

Какво ще намерите в Plasico.bg

Достъпните онлайн или във физическите магазини на Пласико компютри втора ръка са разделени на няколко категории, а именно:

  • по цена – така лесно и бързо можете да разгледате евтините оферти спрямо приготвеният от Вас бюджет;
  • по брой ядра и модел на процесора и видеокартата – ако за Вас производителността и графиката е от ключово значение или искате системата Ви да притежава определен процесор;
  • RAM памет – бързо и лесно разглеждате моделите с желания обем на оперативната памет;
  • обем на SSD – тук бързо определяте какъв да бъде обемът на мястото за съхранение;
  • за извършване на определени дейности – работни станции, сървъри, гейм машини.