futureofsofia.com - riza

Как да носим дамска риза

Формалната офис визия би могла да бъде разнообразена по много начини. Един от най-ефектните, това е да заложим на секси риза, която в комбинация със стилна пола с висока талия, би могла да ни преобрази в пълния смисъл на думата. Много дами възприемат деловото облекло като нещо скучно и е далеч от разбиранията им за перфектна визия, но и това схващане е време да се промени. 

В онлайн магазин Pause Jeans ще намерите доказателство за това, че бихте могли да изглеждате покъртително добре и зад бюрото, а за целта е нужно просто да си купите нови дамски дрехи и да оставите нещата в ръцете на модата. Елегантни и класически или спортни и дънкови – вече можете да бъдете модерни по нестандартен начин!

За къде е подходяща дамската риза

Този вид дрехи е подходящо да се носят навсякъде. С тях жената ще се чувства добре на работното си място, по време на шопинг или разходка в парка, в близкия бар, където се е отдала на среднощни забавления… Ако сте готови да оставите настрана всички скучни облекла и да ги замените с нови и много по-женствени и сексапилни, изберете дамски ризи от Pause Jeans и ги носете с непринудена увереност и привлекателно строг маниер. 

Как да я носим

Без значение дали става дума за дамска риза с къс или дълъг ръкав, спортен или елегантен модел, във всеки един случай трябва да се погрижите за правилната и хармонична комбинация между отделните елементи. Ако сте на път да си купите официални бели модели, защото работите в делова обстановка и често присъствате на бизнес срещи, ги съчетайте с пола до коляното или прав панталон, с изчистен дизайн. Можете да добавите и някое хубаво сако за още по-впечатляващ резултат.

Друг е въпросът с моделите карирани или памучни дамски ризи. Те позволяват доста разнообразни комбинации, които са удачни по-скоро за ежедневието – с дънки, с пола, с панталон и др. Със сигурност няма да срещнете кой знае какви ограничения при избора на подобен вид облекло за жени, тъй като атрактивни решения има наистина много, а в магазин Pause Jeans те са налични и в едно добро съотношение между цена и качество, модерен дизайн и комфорт по време на носене. 

Кои са най-харесваните видове

Често се водим от всеобщото мнение по даден въпрос, като ако става дума за избор на дамска риза, това явление има още по-голяма тежест. Сред най-актуалните модели са:

  • Ежедневните;
  • Официалните;
  • Полуофициалните;
  • С нестандартна кройка;
  • С обемисти яки;
  • С асиметрично закопчаване;
  • С фино райе;
  • С принт и др.

В Pause Jeans има много шикозни решения, които нямат нищо общо със стандартните модни предложения, които сме свикнали да откриваме по магазините.