real-estate-investors-structures-830x623

Искате ли да продадете имота си?  

Пазарът за имоти е доста променлив според сезона, според търсенето и предлагането, дори и според положението в България – пандемия или политическа криза. За да продадете имота си на добра цена трябва да се съобразите с тези неща и още – местоположение, квадратура, състояние на имота – дали има нужда от ремонт или е след ремонт. Ако искате да продадете имота си можете да потърсите агенция, която да ви съдейства, да пуснете обяви и да чакате да се отзоват потенциални клиенти за огледи, които е много вероятно да се пазарят за цената. Искате ли това? Това ще ви отнеме време, нерви и дори пари. И това всичко е само първият етап, след съгласие от двете страни остават документите за покупко-продажбата на имота, за която е нужна посещение на институции, консултации и плащания на такси и комисионни, които могат да се окажат повече от предвидимото и накрая сделката, която сте извършили се оказва не толкова добра. Такъв сценарии е често срещан.

Но можем да ви помогнем това да не се случи. Изкупуването на имоти от лицензирани фирми набира скорост през последните години и се оказва, че има положително влияние върху такъв тип сделки. Можете бързо, лесно и удобно да продадете имота си без досадни огледи, опашки по институции и да си спестите време, нерви и пари.

Чрез платформата izkupuvame.com ще получите атрактивна и реална цена за вашия имот, както и бърза сделка без излишни усложнения. Достатъчен е само един оглед на имота ви, направен от наш сертифициран експерт и получавате оферта.  Предимството, което осигуряват като директен купувач са и безплатни правни консултации и изготвяне на всички документи по сделката и най-важното плащането се извършва на момента. Съдействаме и за изготвяне на скици, характеристики и данъчни. Работим без скрити такси и комисионни.

Ако искате да продадете имота си бързо и лесно, доверете се на професионалистите, които ще ви съдействат за всеки един етап от сделката.