julia-g

Спортни трендове в облеклото, въведени от известните личности

Времето, когато звездите носиха само елегантно облекло, задължително отиваха до магазина на високи токчета или разхождаха децата си в парка в смокинг, е зад гърба ни. Настъпи ерата на свободното, спокойното и комфортното облекло. Настъпи времето на спортното облекло. Но този тренд съвсем не е само приумица на световните модни дизайнери или следствие от продължителното време, прекарано в локдаун, затворени у дома. Самите известни личности бяха така добри и към себе си, и към подражаващите им, да наложат спортни трендове в ежедневното облекло. Ето за какво говорим.

Горнища на анцузи като връхна дреха за официален повод

Първи в този тренд се влюбиха дизайнерите от Gucci. Те създадоха интересна линия с вечерни рокли, с които облечени в тях моделите носиха лъскави горнища от спортни екипи. Вече не само известните обаче го правят. В обикновения живот много дръзки дами си позволяват да направят същото – да съчетаят горната част на своите спортни екипи с официална рокля.

Клинът е секси дреха

Ако искате да сте секси, всъщност, отдавна не е задължително да носите високи токчета и тясна пола с изрязано деколте в горната част на своята визия. Клинът е достатъно секси, та макар и да е нищо повече от основен елемент на съвременната спортна индустрия. Разбира се, сексапилният образ на жена в клин изисква и предварителни усилия в анцуг в спортната зала. Все пак, клинът има нужда от наистина изваяно и съвършено тяло.

Продължаваме да обичаме гащеризони, но вече и спортни

През изминалите две години дамите с вкус и елегантна визия активно носиха гащеризони. Удобното при тях е, че предлага готова визия, която е не само модерна, но и много изискана, тоест подходяща за всякакви специални поводи. Но няколко месеца след като трендът се превърна в масов, от добре познатата ви марка Адидас изкараха своя собствена визия за гащеризон. За кратко време немският производител ни накара да облечем не просто спортен гащеризон, ами такъв, изработен от шушляк – материя, която бяхме позабравили и изоставили в далечните 90-те години на миналия век.

С тенис пола навсякъде

И времето на твърде късите поли отмина. Та те са толкова неудобни! Обаче има една кройка дамски поли, която е не просто комфортна, но се използва активно от всички, занимаващи се със спорта тенис. Тенис полата е супер вариант за всякакви поводи, места и дори годишни времена. А семплата й кройка ни дава възможност да я носим с каквото поискаме – от елегантна бяла риза до любимото си горнище на анцуг.

В сайта на sportenmag.com ще откриете богато разнообразие дамски и мъжки спортни екипи, изработени от качествени материи. Разгледайте ги сега!