Category Archives: Новини

detski-shkafove

Как да изберете най-добрите детски шкафове: изчерпателно ръководство

Изборът на идеалния шкаф за стаята на вашето дете може да бъде трудна задача, като се има предвид широката гама от възможности, предлагани на пазара. Идеалният детски шкаф трябва да бъде функционален, безопасен, издръжлив и привлекателен за вкуса на вашето дете. Тази статия ще ви преведе през основните фактори, които трябва да имате предвид, когато избирате най-добрите детски шкафове.

Continue reading Как да изберете най-добрите детски шкафове: изчерпателно ръководство

10

София се присъедини към Пакта на свободните градове

“Вярвам, че членството ни в Пакта на свободните градове ще ни даде възможност да си сътрудничим по-ефективно, да обменяме добри практики и да намерим общи решения на ключови проблеми. Заедно можем да изградим по-силни, по-устойчиви и по-демократични градове, в които всички граждани да се чувстват ценени и включени“.

Continue reading София се присъедини към Пакта на свободните градове

2

Заместник-кметът по финансите и строителството Иван Василев посети най-засегнатите от бурята столични райони

Заместник-кметът по финансите, здравеопазването и строителството възложи на кметовете на райони и кметства да направят опис и количествени изчисления на щетите на засегнатата инфраструктура. С приоритет ще се ремонтират протекли покриви на детски градини и училища в засегнатите райони с помощта на алпинисти софия.

Continue reading Заместник-кметът по финансите и строителството Иван Василев посети най-засегнатите от бурята столични райони

futureofsofia.com Интелигентни решения за модерна кухня с кухненски остров

Интелигентни решения за модерна кухня с кухненски остров

Интериорът на съвременната кухня може да стане още по-модерен и практичен, ако изберете като част от обзавеждането подходящ кухненски остров. Той ще се превърне в стилен акцент в интериора и привлекателно място за близки и приятели, които ви гостуват. В наши дни кухнята вече не се използва единствено за бързо приготвяне на храна. Тя все повече се утвърждава като уютно и комфортно кътче, в което прекарваме приятно време със семейство и приятели. Модерният кухненски остров има ключова роля в съвременната кухня, тъй като позволява пространството да се организира по-практично, разчупено и интелигентно.

Continue reading Интелигентни решения за модерна кухня с кухненски остров

air-conditioner-2106343_1280

Защо да изберем климатици Дайкин?

Изборът на климатична система за дома или офиса е важно решение, което влияе не само на комфорта, но и на здравето на обитателите. В този контекст, климатици Дайкин се открояват като предпочитан избор за мнозина, благодарение на своята надеждност, иновативност и ангажимент към природата.

Continue reading Защо да изберем климатици Дайкин?

tub-4786776_1280

Душ колони за баня – съчетание на комфорт и практичност

В света на модерните бани, душ колоните се превръщат във важен аксесоар, комбинирайки функционалност и стил. Тези иновативни душ системи предлагат удобство и естетика в едно, превръщайки душ изживяването в истинско удоволствие. Да разгледаме какво представляват душ колоните и как те обогатяват ежедневната хигиенна рутина.

Continue reading Душ колони за баня – съчетание на комфорт и практичност

sony-1455032_1280

Видеозаснемане в София на достъпни цени

Видео рекламата е един от съвременните начини да представите или популяризирате конкретен бизнес и предлаганите от него продукти или услуги. Почти няма човек днес, който да не гледа телевизия или да не се е потопил, макар и за малко в необятното интернет пространство. И, ако традиционната и остаряла вече реклама, все по-трудно привлича вниманието на клиентите, то видео рекламата дава точно обратния резултат – вниманието на клиента се приковава веднага и бива задържано дълго.

Continue reading Видеозаснемане в София на достъпни цени

Шкафове за баня - bg-maistor.com

Уютна и организирана: Създайте мечтаната баня

Организацията на пространството в банята може да бъде доста предизвикателство. Трябва да има малко място за козметични продукти, тоалетни принадлежности, кърпи и аксесоари за баня, но намирането им често е трудно, особено ако банята е малка и следователно дава ограничени възможности за подреждане. Как да планирате място за съхранение, така че хаосът да не се прокрадва в подредбата?

Continue reading Уютна и организирана: Създайте мечтаната баня

furniture-998265_1280

Евтини интериорни врати от Борса Узунов в София

Да, Борса Узунов предлага широка гама от евтини интериорни врати в София. В каталога на фирмата могат да се намерят врати от различни материали, стилове и размери, като цената им започва от 169 лв.

Continue reading Евтини интериорни врати от Борса Узунов в София

evrokanal-2

Oт какво зависят цените за почистване на септични ями

Цената за почистване на септични ями може да варира в зависимост от няколко фактора. Ето някои основни фактори, които влияят върху цените:

Continue reading Oт какво зависят цените за почистване на септични ями